Anmäl dig som volontär till Rapatacs verksamhet som invigs 6 september!

Skulle du vilja bli volontär inom Rapatacs verksamhet? Aktivitetscentret som invigs den 6 september är tacksamma för alla extra händer och uppmuntrar personer i och runtomkring Sandviken att skicka in en ansökan.

Inom Rapatac är en betydelsefull del det ideella engagemanget. Personer i och runtomkring Sandvikens kommun kan söka sig till aktivitetscentret, för att ta del av ett volontärskap. På så sätt är de med och bidrar till en positiv utveckling i samhället.

Vad innebär det att vara volontär?

Enligt Rapatac är det ideella arbetet varierat. Det kan till exempel handla om att en timme i veckan hjälpa barnen och ungdomarna med läxor eller skolarbete, att hjälpa till vid ett särskilt arrangemang, eller att vilja leda en egen aktivitet för någon grupp på aktivitetscentret eller utomlands.

Alla volontärer erbjuds en utbildning innan de inleder sitt arbete.

Aktivitetscentret invigs den 6 september och om du är intresserad av att anmäla ditt barn till någon av deras kurser, är du välkommen dit eller kika mer på deras kursutbud Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Läs mer!

Maila in din ansökan till Rapatac. Berätta kort om dig själv och vilket område du är intresserad av samt dina kontaktuppgifter.

Om Rapatacs verksamhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

En exteriörbild på entrén till Rapatac aktivitetscenter