Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Sandvikens kommun?

Besök våra nylanserade sidor ”Arbete & karriär” här på sandviken.se. Där kan du möta våra fantastiska medarbetare, läsa om hur det är att arbeta inom vår kommun och se vilka lediga tjänster som finns för tillfället.

Sandvikens kommun expanderar och växer med fler medborgare och företag. Stora pensionsavgångar och ökad efterfrågan på välfärdstjänster gör att vi behöver öka rekryteringstakten ännu mer de kommande åren och kan erbjuda ännu fler jobbtillfällen.

Det känns bra att vi samlat all information på ett lättillgängligt och attraktivt sätt. För att lyckas med vår framtida personalförsörjning behöver vi bland annat stärka vårt arbetsgivarvarumärke och marknadsföra oss som en attraktiv arbetsgivare. Där blir Arbete & karriär en viktig plattform, säger Maria Östgren Forsberg som är HR-chef på Sandvikens kommun.

I sandvikens kommun jobbar 3 500 superhjältar inom 240 olika yrkesområden. Medarbetare som gör samhället lite bättre, varje dag. På nya Arbete & karriär lyfter vi några av dessa medarbetare i en serie filmer, där de berättar om hur det är att jobba och leva i Sandviken.

Gör gärna ett besök!

För oss som arbetsgivare vill vi gärna visa upp allt vi har att erbjuda både för dig som vill jobba och leva i kommunen. Om du är nyfiken på hur det är att jobba i Sandvikens kommun så kan vi förhoppningsvis inspirera dig. Välkommen att besöka Arbete & karriär!

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Två personer som sitter vid ett bord och samtalar med varandra