Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Följ din kommun på sociala medier!

Facebook och andra sociala medier är viktiga kanaler för information och marknadsföring av kommunens verksamheter. Följ oss du också!

På Sandvikens kommuns Facebooksida får du bland annat tips på vad som är på gång i vår kommun och information vid driftstörningar. Gillar du Instagram? Det gör vi med! Du får även där ta del av inlägg om vad som händer i kommunen. Som följare blir du också delaktig i våra Instagram Stories, så missa inte det.

Dela med dig av dina tips och idéer

Vi vill också gärna att du som är med oss på Facebook och Instagram bidrar med dina egna tips och idéer och på så sätt hjälper oss att berätta om allt spännande som händer i vår kommun. Alla som vill är välkomna att delta i diskussioner, kommentera eller bara läsa vad andra skriver.

För oss på Sandvikens kommun är det viktigt att vara tillgänglig där våra invånare och besökare befinner sig och därför är sociala medier självklart. Bli en del av Sandvikens kommun på sociala medier du också, följ oss!

Att tänka på

Tänk dock på att aldrig skicka känslig information, till exempel personuppgifter, via våra sociala medier. Vi rekommenderar e-tjänster, telefon eller brev för sådana ärenden. På vår Facebooksida kan du också läsa fliken "Om vår Facebooksida" för tips på saker som kan vara bra att känna till.

Här följer du oss på sociala medier!

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Smartphone som visar olika sociala medier-appar.