Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Fritidsbanken i Stadsparken

Under vintern finns Fritidsbanken i Stadsparken varje helg mellan klockan 10 och 15 för att låna ut vintersportprylar, bjuda på kaffe och varm choklad och uppmana till spontanidrott och gemenskap.

Efter det lyckade projektet med Fritidsbanken i Stadsparken i somras, återvänder Fritidsbanken till området bredvid den gamla amfiteatern i parken.
Denna gång kommer de att finnas på plats varje helg mellan klockan 10 och 15, och ställer dessutom gärna upp på vardagar om skolor och institutioner vill planera friluftsdagar eller liknande i Stadsparken.

Fritidsbanks-vagnen kommer att kompletteras med en container där de kommer kunna förvara begagnade skidor, skridskor, hjälmar med mera som invånare skänkt och som nu kan återbrukas för spontanidrott.

Tips på aktiviteter och vad du kan låna!

  • I Stadsparken finns en isbana och hos Fritidsbanks-vagnen kan du låna skridskor och hjälmar.
  • Vill man åka i en pulkabacke kan man låna pulkor, tefat och snowracers.
  • Så fort det faller tillräckligt med snö kommer det att spåras ett skidspår i Stadsparken så att alla kan åka skidor - både för de som är vana skidåkare och de som vill lära sig att åka.
  • Utöver det kommer det att bli att bli roliga överraskningar som Fritidsbankens personal på plats håller i, plus att man som vanligt kan låna bollar, klubbor och liknande för de som vill ha roligt i snön!

    Fritidsbanken bjuder alla gäster på kaffe och varm choklad - välkomna!

Sidan uppdaterad: 2018-01-12 07.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Fritidsbanken i Stadsparken