Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Gilla din kommun på sociala medier!

Facebook och andra sociala medier är viktiga kanaler för information och marknadsföring av kommunens verksamheter. Följ oss du också!

På Sandvikens kommuns Facebooksida får du bland annat tips på vad som är på gång i vår kommun och information vid driftstörningar.

Men vi vill också att du som gillar oss på Facebook och Instagram bidrar med dina egna tips och idéer och på så sätt hjälper oss att berätta om allt spännande som händer i vår kommun. Alla som vill är välkomna att delta i diskussioner, kommentera eller bara läsa vad andra skriver.

I ditt flöde på Instagram

Gillar du Instagram? Det gör vi med! Du får även där ta del av inlägg om vad som händer i kommunen. Vi bjuder också på en inblick i hur det är att leva och verka här, eller vad du som besökare kan förvänta dig.

Som följare blir du också delaktig i våra Instagram Stories, så missa inte det.

För oss på Sandvikens kommun är det viktigt att vara tillgänglig där våra invånare och besökare befinner sig och därför är sociala medier självklart. Bli en del av Sandvikens kommun på sociala medier du också, följ oss!

Att tänka på

Tänk dock på att aldrig skicka känslig information, till exempel personuppgifter, via våra sociala medier. Vi rekommenderar e-tjänster, telefon eller brev för sådana ärenden. På vår Facebooksida kan du också läsa fliken "Om vår Facebooksida" för tips på saker som kan vara bra att känna till.

Här följer du oss på sociala medier!

Sidan publicerad: 2020-08-10 11.01
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Smartphone som visar olika sociala medier-appar.