Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Grattis Rosengården - vinnare av Årets arbetsplats

Korttidsboendet Rosengården har utsetts till årets arbetsplats i länet. De har utmärkt sig i det viktiga arbetet att ta emot studerande och bidra till ett gott arbetsplatsförlagt lärande.

Varje år utses årets arbetsplats och årets handledare i de sex lokala vård- och omsorgscollege som finns i Gävleborg. De lokala vinnarna nomineras därefter automatiskt till de regionala priserna där en regional jury utser vinnarna i Gävleborg.

Vård- och omsorgscollege Gävleborg har i år tilldelat priset till korttidsboendet Rosengården.

Motivering från studerande

Rosengården tog emot mig med öppna armar och visade stort engagemang i min utbildning. Arbetsplatsen samt handledarna hjälpte mig, stöttade mig och handledde mig till att bli bättre och säkrare på mitt framtida arbete som undersköterska. Jag vill nominera arbetsplatsen som tillsammans såg till att jag fick se och testa allt som går. Jag har fått arbetat fritt med alla anställda inklusive sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Detta tillsammans med bra stöd från mina handledare gjorde att jag nu känner mig trygg i min arbetsroll och att jag fått otroligt mycket mer erfarenheter, denna arbetsplats gjorde mig till ett mycket bättre vårdbiträde/undersköterska. Tack Rosengården, för det engagemang ni la ner i min utbildning!

Kriterier för "årets arbetsplats"

  • vara kultur-och inkluderingsvänlig
  • ge en god bild av arbete inom vård och omsorg och skapa intresse för branschen
  • ha en god samverkan med utbildningen på orten och skapa en stimulerande lärmljö samt
  • arbeta hälsofrämjande


Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Princesstårta med text Årets arbetsplats