Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Hur mår butikerna under byggtiden?

Den här veckan delar vi ut årets enkät om Plussa centrum-projektet till verksamheter i Sandvikens centrum. Vi vill veta hur de upplever byggtiden. Deras svar hjälper oss bli bättre inför de byggarbeten som kommer pågå 2017.

Flera förbättringar efter förra årets undersökning

Första gången enkäten genomfördes var under 2015.
Då visade resultaten av undersökningen att vi kunde bli bättre på skyltning och på att löpande informera om de arbeten som pågår just nu.

Det har vi gjort i år. Vi har haft tydligare skyltning och uppdaterar sidan sandviken.se/plussacentrum varje vecka, så att butiker och andra intresserade kan se exakt vilka arbeten som pågår just nu.

Vi kunde också se att 90 % av handlarna var positivt inställda till satsningen på centrum, trots det bök och stök som byggarbete innebär.

Tillsammans plussar vi centrum

Enkäten är ett sätt för verksamheter att lämna synpunkter och ställa frågor. Det hjälper oss att bli bättre inför de gräv- och byggarbeten som kommer pågå nästa år.

Plussa centrum-projektet startade 2014 och pågår till slutet på 2017. Denna undersökning genomförs en gång per år under fyra år med start 2015. Deltagarna består av verksamheter vars företag ligger i direkt anslutning till de gräv- eller byggarbeten som pågår eller har pågått under året.

Sidan uppdaterad: 2016-10-10 08.27
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Hyttgatan 10 oktober 2016