Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Hur mår du som bor här?

1 000 invånare har fått ett blått kuvert från Folkhälsomyndigheten i brevlådan, som innehåller enkäten Hälsa på lika villkor. Är du en av dem - ta dig gärna tid att svara på frågorna. Dina svar är viktiga.

Syftet med undersökningen är att ta reda på hur befolkningen i vår kommun mår och hur hälsan förändras över tid. Personer som får kuvertet har blivit slumpmässigt utvalda att delta. Senast undersökningen gjordes i vår kommun var 2014.

Resultatet viktigt för arbetet med folkhälsa och trygghet

För att få en så bra bild som möjligt om hur vår befolkning mår hoppas jag att många kommer besvara enkäten. Ett bra underlag ökar möjligheterna att prioritera rätt i beslut gällande allas framtida hälsa. Varje röst är viktig för oss, säger Hans-Olof Frestadius, ordförande i Rådet för folkhälsa och trygghet;

Resultatet från enkäten 2014 har använts i kommunens samarbete med polisen, som en av grunderna till medborgarlöftena 2015-2016. Det har också använts som underlag i prioriteringar för framtida folkhälso- och trygghetsarbete. 

Fakta om undersökningen

Enkätundersökningen Hälsa på lika villkor genomförs av Folkhälsomyndigheten och Statistiska Centralbyrån (SCB) i samarbete med Region Gävleborg och länets kommuner.

Mer information om Hälsa på lika villkor hittar du på Region Gävleborgs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2018-04-12 08.22
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Håll utkik efter det blå kuvertet