Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00

Idag lanseras vårt officiella Instagramkonto!

Gillar du Instagram? Det gör vi också! Därför lanserar vi nu Sandvikens kommuns officiella Instagramkonto @sandvikenskommun!

Den 15 april dyker vi upp i ditt sociala flöde på Instagram, där du får ta del av dagliga inlägg om vad som händer i kommunen. Vi bjuder också på en inblick i hur det är att leva och verka här, eller vad du som besökare kan förvänta dig.

Våra följare blir delaktiga

Vårt flöde kommer också att bjuda på unika inlägg från evenemang, aktuella händelser och mycket mer! Våra följare blir även delaktiga i våra Instagram Stories, så missa inte det.

Det finns så många platser, engagerade människor och spännande evenemang i vår kommun. Jag hoppas på många följare som upptäcker mer som finns i vårt område, säger Eva Hofstrand, turistchef.

För oss på Sandvikens kommun är det viktigt att vara tillgänglig där våra invånare och besökare befinner sig och därför är Instagram ett självklart steg.

Följ oss!

Välkommen in i gemenskapen - se till att följa oss redan i dag på @sandvikenskommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Appar på en mobiltelefon som är inzoomat in på skärmen.