Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kommunfullmäktige får ny lokal

Stadshuset är under renovering därför kommer kommunfullmäktiges sammanträden i Sandviken att tillfälligt få en ny lokal på Sandbacka Park. Det första sammanträdet i den nya lokalen äger rum den 23 april.

Renoveringen av stadshuset i Sandviken fortsätter, nu har turen kommit till höghusdelen där även kommunfullmäktigesalen inryms. Detta innebär att sammanträden för kommunfullmäktige tillfälligt kommer att hållas i möteslokalen ”Futurum” på Sandbacka park, fram till dess att renoveringen är färdig under våren 2019.

Under denna tid kommer utrymmet för åhörare att vara begränsat. Det finns tretton fasta åhörarplatser samt möjlighet att ställa in ytterligare stolar.

På grund av det minskade utrymmet i den nya lokalen kommer möjligheten för stora grupper att besöka kommunfullmäktige att vara begränsad under denna period.

Vi hänvisar grupper som vill besöka sammanträdet till att kontakta Medborgarservice. Vi försöker tillgodose önskemål i största möjliga mån.

Webbsändningen och radiosändningen kommer att fungera som vanligt så medborgare kan följa sammanträdet.

Reglerna om att inte ha stark parfym eller nötter med sig gäller även i den nya lokalen.

Jag har stora förhoppningar om att det ska fungera bra även på Sandbacka Park. Jag ser fram emot och tycker att det ska bli spännande med den nyrenoverade kommunfullmäktigesalen som kommer att bli modern och ändamålsenlig men ändå rustas med varsamhet där medborgarna ska känna igen mycket av inredningen, t.ex. de vackra lamporna, berättar Monica Jacobsson, ordförande i kommunfullmäktige.

Det första sammanträdet på Sandbacka Park, ”Futurum”, äger rum 23 april kl. 17:00.

Kontakt

Medborgarservice, 026-24 00 00

Sidan uppdaterad: 2018-04-19 13.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se