Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kulturskola på Nya Bruket

Sandvikenhus tillsammans med Kulturskolan har startat upp en helt ny verksamhet på Nya Bruket - öppen kulturverksamhet på tisdagar!

Sandvikenhus samverkar med Kulturskolan i Sandviken, som en gång i veckan bedriver öppen kulturverksamhet för barn och unga. Varje tisdag mellan kl 14.30 och 16 är barn i årskurs 4 till 6 välkomna att testa musik, sång, dans, teater, bild och skrivande med lärare från Kulturskolan. Lokalen finns i kvarterslokalen på Bessemergatan 7.

Sandvikenhus verkar för att erbjuda bra aktiviteter i sina bostadsområden, som mervärde åt sina hyresgäster för att främja en trygg och trivsam miljö. I många fall handlar det om att erbjuda olika former av idrott. Det är inspirerande att vi nu, via ett samarbete med Kulturskolan även kan erbjuda kulturell verksamhet.

Cecilia BookPartanen, marknadsstrateg på Sandvikenhus.

Kulturskolan vill bredda och hitta fler och nya sätt att nå ut till barn och unga. Vi är glada att kunna ha det här samarbetet med Sandvikenhus som innebär att vi kan visa upp olika delar av vår verksamhet och väcka intresset hos barn nära deras hem. Det är helt gratis att delta och vi bjuder även på mellanmål.

Kalle Bergdahl, verksamhetsutvecklare på Kulturskolan

Sidan uppdaterad: 2018-10-04 07.00
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Två personal från Kulturskolan