Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Lyktan söker gruppledare!

Barn och ungdomar ska ges förutsättningar att växa upp till att bli välmående individer utan negativa konsekvenser av sin uppväxt, håller du med? Vill du vara en trygg vuxen som är med och bidrar till detta? Då kan du vara den vi söker!

Lyktan är en verksamhet inom Sandvikens kommun som driver och samordnar stödgrupper för barn och unga i åldrarna 6-20 år, som lever eller har levt i en familj med missbruk, psykisk ohälsa eller separation.

Barn har rätt att må bra

Det vi främst jobbar för, är att rusta barnen med budskapen om att det aldrig är ett barns fel. Det är aldrig ett barns ansvar att ta hand om sina föräldrar och att barn har rätt att må bra även om andra i närheten inte gör det. Och det finns hjälp att få!

Kvalifikationer

För att passa i rollen som gruppledare krävs erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt god pedagogisk förmåga. Meriterande är utbildning och erfarenhet av arbete med socialt utsatta grupper.

Som person är du positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning

Gruppledarrollen innebär att du ska leda minst en grupp per termin. Varje grupp pågår 10 veckor, vilket betyder att du leder din grupp ca 3,5 timmar en gång i veckan, under sen eftermiddag eller kväll.

Som gruppledare jobbar du med barn och ungdomar i grupper med 4-6 deltagare, tillsammans med en erfaren gruppledare. Då följer ni Lyktans gruppträff-modell vid gruppträffarna. Om du är den vi söker får du internutbildning i materialet.

Ersättning

Timarvode: 125 kr/timme (inkl. semesterersättning).

Om ansökan

Antal gruppledare vi söker: 3 personer

Sök uppdraget som gruppledare till vår verksamhet Lyktan - senast den 5 maj vill vi ha din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Hur skickar jag in min ansökan?

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sandvikens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via formuläret nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information!

Lyktans verksamhet - Stödgrupper för barn och ungdomar

Frågor om uppdraget? Kontakta enhetschef Helena Hedman, eller via telefon 026-24 13 12

 

Personuppgifter * (obligatorisk)
Personuppgifter

Sidan uppdaterad: 2019-04-16 16.00
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Tekning där någon skrivit "Lyktan"