Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Malin Rogström ny chef på Sand­backa Science Park

24 april börjar Malin sitt nya arbete som chef för Sandbacka Science Park i Sandviken. Hon har tidigare arbetat på Sandvik som global manager for Culture and Change  och på Sveriges Television, bland annat som avdelningschef på SVT:s riksnyheter i Stock­holm. 

Vi är mycket glada att få hälsa Malin välkommen till Sandbacka Park. En av Sveriges ca 40 science parks där vi arbetar för en samverkan mellan företag, organisationer, högskola och samhälle. Allt för att på bästa sätt främja utveckling, företagande och innovationer, säger Ann-Katrin Sundelius, kommundirektör Sandvikens Kommun.  

Malin Rogström, f 1972, har en mångårig erfarenhet av verksamhetsstyrning och processledning i olika branscher. Hon har lett egna ledningsgrupper, men också varit ledningsgruppsmedlem där bland annat kommunikation, omstruktureringar, investeringar, inköp och införande av nya arbetssätt har hanterats. Malin har också lång erfarenhet av att få olika grupperingar att samverka och leverera. Hon har lett alltifrån globalt utspridda team med experter till journalistiska redaktioner och projekt med olika intressenter.  

För mig känns det som en fantastisk utmaning att få vara med och bidra för att ta Sandbacka Science Park mot nästa utvecklingssteg, till en fullvärdig Science Park. Jag tar mig an uppdraget med stor entusiasm och ödmjukhet och ser fram emot att tillsammans med alla kunniga medarbetare, samverkande partners, lärosäten och företag skapa goda förutsättningar för att Sandvikens kommun ska kunna bidra till nytänk och innovationer inom områden som hållbarhet och materialteknik. Så roligt, utvecklande och spännande helt enkelt, säger Malin Rogström.

Sandbacka Park, med ca 22 000 kvm. kontorsyta, är platsen för 49 företag med ca 900 medarbetare. Här finns högskoleutbildning på distans och yrkeshögskoleutbildningar inom automations- och verkstadsteknik. Här finns både forskare och CoderDojo – lustfylld programmerings- och teknikskola för barn mellan 7 och 17 år. Ett besökslab/center för projektet Elvägar håller på att färdigställas. 

Mer information om Sandbacka

www.sandbackapark.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2017-03-30 15.53
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Malin Rogström