Många efterlängtade evenemang på gång

Under en lång tid har de flesta evenemang varit inställda på grund av restriktioner i samband med coronapandemin. Nu finns flera olika intressanta evenemang på gång den närmaste tiden.

I drygt ett år har många evenemang runt om i kommunen ställts in för att minska risken för smittspridning och följa de restriktioner som har gällt i samhället. Under slutet av sommaren har vissa restriktioner lättats och arrangörer vågar åter planera för roliga evenemang och underhållning som passar olika åldrar och målgrupper.

Konserter, festivaler, konstutställningar, idrott och mycket annat

Alla evenemang hittar du i vår evenemangskalender där arrangörer själva kan lägga in och tipsa om sina evenemang.
Evenemangskalendern Öppnas i nytt fönster. 

Vilka restriktioner gäller nu?

Vissa restriktioner kvarstår fortfarande för att inte smittspridningen ska ta fart igen. Både arrangörer och du som besökare har ett gemensamt ansvar att följa de restriktioner och rekommendationer som gäller just nu. Mer om aktuella restriktioner på krisinformation.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För dig som vill vara med i evenemangskalendern

Är du arrangör kan du själv skicka in dina evenemang så att de visas för alla i vår evenemangskalender. De visas samtidigt i våra grannkommuners evenemangskalendrar så att du kan nå många fler. Är du en större arrangör kan du också skicka in en anskökan om att lägga in dina evenemang själv i kalendern.

Skicka in dina evenemang

Skicka in en arrangörsansökan

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

En person som spelar gitarr