Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Mångfaldspriset 2015 går till nätverket Frivillig i Sandviken

Sandvikens kommun har genom Arbetslivsnämnden beslutat att tilldela årets Mångfaldspris till Nätverket Frivillig i Sandviken.

Arbetslivsnämndens motivering till priset är:

Nätverket Frivillig i Sandviken får Mångfaldspriset 2015 för sitt arbete med att skapa möjligheter för ”nysvenskar” och ”gammelsvenskar” att mötas över religion-, språk- och kulturområdena.

Nätverket arrangerar kulturträffar där deltagarna själva bidrar med underhållning i form av dans, sång och musik. Olika hantverk visas upp under träffarna samt att samhällsinformation är en återkommande punkt.

Det är glädjande att kunna tilldela årets mångfaldspris till ett nätverk med personer som gör något utöver det vanliga för andra människor som behöver kontakter på sin nya hemort. Nätverket Frivillig i Sandviken är ett föredöme även för andra som vill göra en insats som medmänniska, säger Mona Davik, ordförande Arbetslivsnämnden.   

Det arbete som nätverket Frivillig i Sandviken gör passar väl in i kommunens Vision 2025 där vi säger att: ”I Sandviken är världen alltid närvarande, här känner vi oss hemma och gör varandra bättre”.

Kontaktperson

Mona Davik, ordförande Arbetslivsnämnden mona.davik@sandviken.se

Sidan uppdaterad: 2015-05-22 09.30
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Storsjön