Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Medborgarservice nominerade till pris

Återigen uppmärksammas Medborgarservice för sitt fina arbete. Medborgarservice är en av tre nominerade i klassen Upplysning & Information i den årliga tävlingen SM i Telefoni & Kundservice – grattis!

Medborgarservice i Sandvikens Kommun är en enhet som arbetar med att öka servicen och tillgängligheten för alla som kontaktar kommunen. På medborgarservice besvaras frågor om kommunens service och verksamhet, de vägleder och svar på många förvaltningsärenden samt hjälper dig till rätt kontakt.

SM i Telefoni & Kundservice

SM i Telefoni & Kundservice är en tävling som avgörs varje år genom att professionella undersökare ringer 200 samtal till vardera deltagande företag, samtalen bedöms sedan efter den upplevda kvalitén på kundservicen.

I tävlingen finns en rad olika klasser, och det är alltså i klassen Upplysning & Information som Medborgarservice är en av de tre nominerade till priset. Bedömningskriterierna i denna klass är:

  • Allmän attityd
  • Bemötande
  • Engagemang
  • Korrekt svar
  • Kunskap
  • Effektivitet
  • Initiativ
  • Tydlighet

”God service till alla våra medborgare”

Att i tuff konkurrens bli nominerad och uppmärksammad på det här sättet har givetvis skapat en stolthet på Medborgarservice.

Vilka otroligt duktiga kommunvägledare vi har på Medborgarservice! Det här visar att vi är på rätt väg och att vi uppfyller de mål vi har med verksamheten. Helt enkelt god service till alla våra medborgare, säger en mycket stolt Katrin Bejmar, chef för Medborgarservice i Sandvikens Kommun.

Nominerade tidigare

Sandviken Kommuns Medborgarservice har även tidigare varit nominerad i klassen Upplysning & Information. 2015 slutade det med en delad andraplats för Medborgarservice. Nu är alltså Medborgarservice återigen en av tre nominerade, tillsammans med Bilia Kundservice och Umeå universitet Infocenter.

Den 25 januari kommer vinnaren utses och prisutdelningen att ske. Detta på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Vi hoppas såklart att Medborgarservice kommer att vinna hela tävlingen, men att bara vara en av de tre nominerade är givetvis en stor bedrift. Återigen, stort grattis till Medborgarservice.

Nominerade - SM i telefoni och kundservicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2017-12-06 07.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Personalen på Medborgarservice

Personalen på Medborgarservice