Musikprogram för alla på Jansasscenen i sommar

Kulturcentrum presenterar ett stort utbud av evenemang som händer på Jansasscenen i sommar. Det blir allsång för både barn och vuxna, konserter med unga musiker och mycket mer.

Allsång för både barn och vuxna

Allsången dominerar sommarscenen i år. Varje onsdagkväll under sommaren kommer det blir allsång med Lars Sigvard för de äldre. För de yngre blir det Barnens allsång där man bjuds på gemenskap med Kråkan och Busarna, Pettson och Findus (bilden), Amanda Örtenhag (Lisa Petersons sångröst i Starstable) och Nassim Al Fakir.

Fredagsfeelings- och lunchkonserter

Riktig fredagsfeeling får vi när sommarjobbande Kultur på Gatan och Elvira Lundsteds Supernovaz intar scenen fredagen den 2 juli.
1 Juli bjuds det på lunchkonsert tillsammans med Balkongtrion, vårens succé-trio från föreställningar utanför äldreboenden. Olle Tjern, Erika O´Neill och Rikard Sjöblom spelar och sjunger allt från Elvis och Lill-Babs till Calle Jularbo. Det bjuds också på somrig dans!

Fyra spännande akter med Backebeatbolaget

Lördagen den 7 augusti avslutas en förhoppningsvis fin musiksommar med Backbeatbolagets "Live på Jansasscenen". Fyra spännande akter du inte vill missa!
Håll utkik om akterna på Backbeatsbolagets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Alla evenemang - fri entré!

Alla program är gratis och eftersom restriktioner fortfarande gäller för allmänna sammankomster, så kommer det vara maxantal för publik vid varje evenemang.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Man med hatt som håller armen om en tjej utklädd till katt