Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Nu kan du tycka till om landsbygden!

Nu har du som medborgare möjlighet att tycka till om kommunens förslag till landsbygdsprogram. Sandvikens kommun vill ge berörda möjligheten att påverka innehållet i programmet, innan ett beslut tas av den politiska ledningen.

Har du idéer om hållbar utveckling, framtida bebyggelse, service, sysselsättning och företagande eller infrastruktur och kommunikation?

Då kan du till och med den 30 april lämna dina synpunkter på landsbygdsprogrammet på Sandviken kommuns hemsida!

Förtydliga insatserna för landsbygden

Under 2018 har Sandvikens kommun arbetat med att ta fram ett förslag till landsbygdsprogram. Meningen med arbetet är att samla och förtydliga de insatser Sandvikens kommun gör för att stärka landsbygden.

Landsbygdsprogrammet utgår ifrån kommunens översiktsplan och bygger också vidare på näringslivsstrategin, bredbandsstrategin och riktlinjer för servicepunkter.

Tyck till!

Ta del av vårt förslag till landsbygdsprogramPDF (pdf, 6.1 MB)! Vad tycker du? Fyll i formuläret och skicka in dina synpunkter till oss - senast 30 april!Kontaktuppgifter
Fyll i ditt namn och dina kontaktuppgifter.
KontaktuppgifterBehandling av Personuppgifter
Sandvikens Kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Personuppgiftsansvarig är Kommunstyrelsen. Besök gärna www.sandviken.se/gdpr för att läsa mer om kommunens hantering av personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss. Var uppmärksam på att inte lämna ut sekretesskyddade uppgifter via e-post.

Sidan uppdaterad: 2019-03-11 16.19
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

En solig vinterdag