Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Nya bostäder vid Kyssbron

HSB planerar att bygga 22 bostadsrättslägenheter på Köpmangatan, nära Kanalgränd. Det handlar om lägenheter i storlekarna tre rum och kök samt fyra rum och kök.

Säljstart lördag den 13 maj

Mer information och intresseanmälan hos HSBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Prenova börjar i höst att bygga ett nytt område vid Kanalen mellan centrum och Stadsparken. Planen är att bygga 59 hyreslägenheter med två rum och kök samt tre rum och kök. I planerna ingår även fyra stadsradhus.

Mer information och intresseanmälan hos Prenovalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sandvikens kommun upplever i dagsläget ett mycket stort behov av nya bostäder. Sandvikenhus AB har över 6 000 personer i sin aktiva bostadskö och en uthyrningsgrad på närmare 100 %. Framförallt är det i Sandvikens tätort som efterfrågan är som störst.

Andra aktuella byggprojekt

  • Villor vid Storsjön. Tomter med generösa byggrätter till salu i Säljan för den som vill förverkliga sitt drömboende vid Storsjön och ändå bo bara fyra kilometer från centrum.
  • Totalrust Nya Bruket. Stor men varsam upprustning av det Erskinesprofilerade området. Sandvikenhus största satsning någonsin. Kostnadsberäknat till en halv miljard kronor.
  • Sjönära tomter. På Rossnäs säljs tomter på en udde som går ut i Storsjön för den som själv vill bygga attraktivt och sjönära.

Sidan uppdaterad: 2017-05-12 15.00
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Skissbild HSB