Parkbadet öppnar i augusti

Glada nyheter för alla som saknar att bada och träna på Parkbadet! Äventyrsbad och gym öppnar den 2 augusti. Gruppträningar börjar igen den 6 september.

Vi ser fram mot att få öppna upp och välkomna våra kunder igen, säger Eva Östermark på Parkbadet.

Simundervisning för lågstadiet under sommaren

Under sommaren, fram till och med vecka 31, kommer Parkbadet att bedriva simskola för de lågstadieelever som på grund av pandemin helt gått miste om sin simundervisning under läsåret.

Det är viktigt att de får den här möjligheten innan nästa läsår, då det till hösten kommer nya elever som ska beredas plats på simskolan, säger Eva.

Även en del äldre elever som går på sommarskola och som behöver simundervisning för att få godkänt betyg i idrott får genomföra undervisningen.

Öppet för bad och gym med begränsade öppettider från 2 augusti, vecka 31

Bad- och gymentré till halva priset under augusti.

Med kommande lättnader i föreskrifterna och mot bakgrund av de preliminära datumen som regeringen presenterat, gäller följande öppettider:

Måndag, onsdag, fredag 06.30-12.30
Tisdag, torsdag 13.00-19.00

Samtliga kort aktiveras från 6 september

Samtliga kort återaktiveras automatiskt 6 september. De kunder som har befintliga bad- och gymkort hos Parkbadet får tillfälliga biljetter vid besök under augusti.

Öppet som vanligt från 6 september

Hela Parkbadet med bad, gym och gruppträning har helt öppet med ordinarie öppettider från vecka 36, den 6 september. Samma dag återaktiveras samtliga kort. Korten gäller som vanligt och enkelentré är till ordinarie pris.

Gruppträning både på plats och via livesändning

Gruppträningen går på sitt höstschema men har livesändning för dem som har kort men som ännu inte känner sig trygga att vara i huset.

Med reservation för förändringar i restriktionerna.

Se även Parkbadets webbsidor

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Barn som åker vattenrutschkanan Stålröret på Parkbadet.