Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Populär cruising och underhållning

Nyligen arrangerades cruising för pensionärer på Ovansjögården. Även pensionärer från Lillvik i Storvik kom till Ovansjögården. Andra boenden har haft underhållning av Lars Sigvard som tillsammans med sin fru bjudit på ”Skivor till kaffet”.

Detta var andra året som cruising arrangerades vid Ovansjögården. Evenemanget var så populärt förra året så det kändes självklart för de inblandade att även i år ha cruising. Bakom initiativet stod personal från Ovansjögården som ligger i Kungsgården utanför Sandviken, Ghost Town Cruisers och frivilliga. I år deltog dessutom personal med några gamla fina bilar.

Uppskattad åktur

Förutom att se på de fina bilarna fick många chansen att vara med om en uppskattad åktur. Det gick inte att miste på glädjen hos många pensionärer som fick vara med om arrangemanget. Många äldre kände igen flera av de gamla klenoderna som de själva upplevt i yngre dagar.

Tradition

- Det här blev succé i år också, betonar Ovansjögårdens enhetschef Kicki Nyberg. Vi vill tacka Ghost Town Cruisers och nu har det här börjat bli en årlig tradition, glädjande nog.

Korvgrillning, fika och underhållning

På programmet fanns också korvgrillning och fika.

Nytt för i år var underhållningen. Trubaduren ”Farbror Kaj” bjöd på ”musik vi minns”.

Skivor till kaffet med Lars Sigvard

Även andra vård- och omsorgsboenden inom Sandvikens kommun har erbjudits underhållning. Lars Sigvard tillsammans med sin fru har bjudit på ”Skivor till kaffet” som blivit mycket uppskattat. Programmet innehöll både musik och anekdoter.

Lars Sigvard är en välkänd profil. Han har i Sandviken bland annat haft allsångskvällar i Högbo för ett bra tag sedan och för några år sedan allsång på Plangården. Lars har en lång karriär som underhållare, revy- och operettartist med mera.

Sidan uppdaterad: 2017-06-12 12.30
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Cruising Ovansjögården