Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Programmet för Sandviken­dagarna tar form

Programpunkter faller på platser, artister bokas in och antalet anmälda aktörer som vill medverka under Sandviken­dagarna den 16-17 juni går mot rekord. Dessutom är vi nästa säkra på att solen kommer att skina i år.

Sandvikendagarna är ett ”showroom” där aktörer i Sandvikens kommun – föreningar, organisationer, handlare och företag, restauranger, caféer, studieförbund, folkrörelser, kyrkliga samfund med flera – presenterar sina verksamheter. Servicekontoret från Sandviken kommun kör en favorit i repris och bjuder på smakprov från maten som serveras i skolrestauranger och äldreomsorg. Under dagarna finns möjlighet att prova-på tyngdlyftning och styrkelyft med utbildade tränare, testa öronakupunktur med QvinnoQraft, yoga i Jansasparken och skapa med tjejjouren Vilja.

På lördag är det invigning av ”nya” Krysset i centrum och då medverkar bland andra elever från Kulturskolan.

Lokala förmågor och rikskända artister

Vi är glada över att kunna presentera Louise Hoffsten som en av årets artister. Louise är en av Sveriges mest folkkära och respekterade sångerskor. På senare år har hon även medverkat i populära och folkkära teveprogram som Stjärnorna på slottet, Körslaget och Melodifestivalen.

Fredagens program på scenen avslutas med Engmans Kapell. Energi och spelglädje garanteras när bandet står på scenen. Musiken har beskrivits som "hälsingsk folkrock" och det egna låtar blandas gärna live med en och annan irländsk favorit.

Följ gärna Sandvikendagarnas Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för senaste informationen.

Sidan uppdaterad: 2017-05-15 13.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Bild på Louise Hoffsten