Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Rapatac Aktivitetscenter för barn och unga invigs 6 september!

Den 6 september slår Rapatac Aktivitetscenter i centrum upp sina dörrar för Sandvikens unga! Centret erbjuder kostnadsfria kurser och är öppet för alla barn och unga mellan 6-24 år. Och du kan anmäla ditt barns intresse redan nu!

Rapatac Aktivitetscenter är en mötesplats som är uppbyggt på kunskapsbaserade aktiviteter som till exempel; media, musikproduktion, filmproduktion, foto och tryck, kultur, dans och konst, teknologi, kemi, mekanik och elektronik, idrott och friluftsliv.

Samverkar med skola och kommun

De arbetar även aktivt med hälsa och att stärka varje enskild deltagare utifrån sin grund både fysiskt och mentalt. Hos Rapatac finns chansen till en meningsfull fritid i ett socialt sammanhang.

Som ung har du också möjlighet att få hjälp med till exempel läxläsning, läsning och kan få särskilt specialpedagogiskt stöd vid behov.

Det här erbjuder Rapatac

Du kanske är intresserad av att programmera, dansa, skriva låttexter eller måla? Eller nyfiken på hur man gör en tidning eller ett TV-program? Oavsett om du vill syssla med alltifrån parkour eller starta ett företag så är du som ung välkommen!

För barn, 6-9 år – fasta aktiviteter där du som vårdnadshavare hämtar och lämnar

För barn och ungdomar, 10 – 18 år – kurser utifrån vårt pedagogiska program och Torget

På Torget i Aktivitetscentret kan barn och ungdomar ta del av våra spontan-, och drop in-aktiviteter. Här spelar vi spel, deltar i diskussionsgrupper eller spenderar tid med nya och gamla kompisar samt aktivitetsledarna.

För ungdomar och unga vuxna, 19 – 24 år – PREPS
PREPS är unga vuxnas möjlighet att driva egna projekt, eller starta eget företag med handledning och stöd. För dig som är 19-24 år finns också ett litet kursutbud att välja från.

Alla Rapatacs kurser är kostnadsfria.

Mer information!

Rapatacs kursutbudlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här kan du anmäla ditt intresselänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2019-08-15 15.00
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Rapatac välkomnar till invigning!