Regionens största affärsmöte – Företagarforum våren 2022

5-7 maj 2022 genomförs Företagarforum på Göransson Arena. Syftet är att utveckla näringslivet genom nya affärsrelationer och möten. Temat för forumet är ”Morgondagens affärer – En hållbar förändring!”

Under tre dagar bjuds utställare och besökare på möjligheten till viktiga möten, göra affärer och ta del av temat genom bland annat seminarier och workshops. Forumet samlar 100-200 utställande företag och beräknas ha över 9 000 besök under tre dagar.

Samlar företag, beslutsfattare och offentliga aktörer

Företagarforum är regionens största affärsmötesplats och har arrangerats återkommande sedan 1997 och 2022 genomförs det för tionde gången i Gävleborg.

Äntligen är det dags för företag i Sandviken att kunna mötas igen på en större lokal arena och diskutera morgondagens affärer, Elisabeth Hansson, näringslivschef.

Nya möten, kompetensutveckling och affärsrelationer

Under forumet genomförs förutom löpande affärsmöten också seminarier med beslutsfattare från stora och små företag och offentlig sektor.

Vikten av att ses och stärka affärsrelationer, diskutera industrin och näringslivets förutsättningar samt skapa nya samarbeten för utveckling, har nog sällan varit större. Efter över ett år av pandemi och digitala möten är det dags att tillsammans kickstarta näringslivet i regionen”, säger Elisabeth Hanson, näringslivschef på Sandvikens kommun och Ann-Louise Kleen, Företagarna i Sandviken, som är arrangörer.

Forumets upptagningsområde är Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Västmanland. Partners för Företagarforum är Sandvik AB, Microsoft och Region Gävleborg.

Läs mer och boka din plats på Företagarforums webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Fronten på Göransson Arena med loggan synlig