Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Sandbacka Park firar 20 år

3-7 september pågår 20 års-jubileum på Sandbacka Park. På onsdag 5 sept kan du komma på Öppet hus, tårta och politikerdebatt. Varje dag under veckan kan du ta del av festligheterna genom att boka in lunchdate eller delta i fikasamtal.

Öppet hus och politikerdebatt

Onsdag 5 september, klockan 14.30-17.00 kan du ta del av verksamheter och projekt som drivs på Sandbacka Park, samt delta i tävlingar. Jubileumstårta till de första 200 gästerna.

Läs mer om dagens aktiviteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boka en lunchdate eller delta i fikasamtal

Nu har du möjlighet att boka in dig på en lunchdate med någon av medarbetarna på Sandbacka Park/Näringslivskontoret. Passa på och prata om till exempel företagande, affärsutveckling, fossilfria samhällen eller digitalisering.

Under veckan kan du också delta i dagliga fikasamtal kl 14.30 med olika teman ur Sandbacka Parks historia och verksamhet.

Läs mer och boka i kalendarietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

20 år av innovation och utveckling

Sandbacka Park är en sciencepark med huvudinriktning på teknik och IT-företag, med fokus på att tillhandahålla en kreativ miljö där företag kan utvecklas och växa tillsammans.

Det är fantastiskt att en kommun av Sandvikens storlek i nära samverkan med bland annat högskola och näringsliv, har lyckats etablera den här typen av verksamhet, säger Malin Rogström, utvecklingschef Sandbacka Science Park.

Läs mer om Sandbacka Park på deras webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2018-09-02 07.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Sandbacka Park