Sandbacka Science Park i topp 20 över bästa innovationscenter

The Hub, norra Europas största plattform för startups och entreprenörer, listade förra veckan Sveriges 20 bästa innovationscenter.

The Hub, norra Europas största plattform för startups och entreprenörer, listade förra veckan Sveriges 20 bästa innovationscenter.

Så här löd The Hubs motivering:

Det som omedelbart får Sandbacka Park att sticka ut från andra innovationscentran och affärsparker i Sverige är de mångsidiga och vackra byggnaderna. Välj som hyresgäst om du vill dela kontor med andra företag eller har ditt eget kontor i science park-miljön, från 9 kvm till mycket stora områden.

Tjänster som tillhandahålls av Sandbacka Park Development inkluderar seminarier, frukost- och lunchmöten, kontaktnätverk med partners, möjligheter att delta i marknadsförings- och marknadsföringsaktiviteter och tillgång till gemensamma utrymmen och mötesrum för nätverk, dela idéer och få ditt företag att växa.

Sandbacka Science park vill tacka alla människor som dagligen bidrar till detta: medarbetare, företagare, idébärare, serviceföretag, samverkanspartners, finansiärer, tjänstemän och ledare inom Sandvikens kommun.

Tillsammans, som Gävleborgs enda science park, är vårt uppdrag att hjälpa till att göra verklighet av fler innovationer och idéer till hållbara produkter, tjänster, service och företag.

Vad är en startup?

En startup definieras bäst genom att förklara processen med hur ett bolag jobbar. I en startup försöker entreprenörerna att hitta en skalbar och repeterbar affärsmodell och fortsätter att utveckla modellen snarare än att ha en fast modell, som är fallet för många andra företag.

Startup är inte en bolagsform utan snarare ett sätt att jobba. Startups kan hittas i alla typer av branscher men idag används ordet startup mer till att beskriva innovativa och skalbara företag inom branscherna för teknik och digitalisering.

Du kan finansiera din startup på olika vis, antingen genom att ta ett banklån, hitta investerare eller genom så kallade affärsänglar.

Har du en idé som du vill förverkliga? Kontakta Sandbacka Science park!

Läs mer!

Se hela topp 20-listan över de bästa innovationscentren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Sandbacka park