Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Sandvikens bästa UF-företag

På onsdagskvällen var det dags att utse Sandvikens bästa UF-företag i samband med en middag på Restaurang Bolaget. Förstapriset gick till företaget Slipen UF. 

I Sandvikens gymnsieskolor är det varje år många elever som startar och driver företag inom Ung Företagsamhet, UF. Som avslutning på årets fantastiska UF-säsong var det under onsdagskvällen dags för finalisterna att hålla en presentation om sina företag i samband med den årliga middagen på restaurang Bolaget i Sandviken.

Vid middagen deltog ca 200 elever, lärare och specialinbjudna gäster.

Fem finalister

Av Sandvikens alla UF-företag hade fem stycken utsetts till finalister, Slipen UF, Slice de Lux UF, Luxury Burger UF, Säkra sidan UF och Cold One UF.

Slipen UF - Årets UF-företag i Sandviken

Slipen UF - Årets UF-företag i Sandviken

Vinnare av första priset blev Slipen UF som består av elever från Göranssonska skolan. Företaget tillverkar och säljer skridsko- och sickelslipar. Juryns motivering: "Ett UF företag med en vass produkt! En framstående produktutveckling från en till två produkter, har format en vinnare!"

Sandviken — Årets UF-kommun

I förra veckan utsågs även Sandviken till Årets UF-kommun med följande motivering: "Vinnaren i årets kommun är en kommun som ger alla chansen. I kommunen finns även
en av de skolor i regionen som förra året drev alla elever i mål. D.v.s., alla UF-elever gick ut sitt gymnasieår med ett UF-intyg i handen. I år driver 232 elever UF i kommunen. Det är nästan 60 % av en årskull. TACK till er som i år ger alla chansen och är den enda
kommunen som har elever som driver UF på Språkintroduktion och Gymnasiesärskolan."

Mer information

Mer information om Sandvikens UF-finalisterna finns på länkarna till deras egna Facebooksidor.

Sidan uppdaterad: 2018-03-29 10.35
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

UF-middag på Restaurang Bolaget

Middag vid UF-galan på Restaurang Bolaget