Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Sandviken.se i topp i år igen

I årets undersökning från Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) placerar sig Sandvikens kommuns webbplats på 4:e plats bland landets 290 kommuner.

Att digital kommunikation och information finns tillgänglig för medborgare, blir allt viktigare inom offentlig sektor. Idag söker de flesta i första hand efter informationen via internet och förväntar sig få sina frågor besvarade på kommunens webbplats.

För nionde året i rad genomför SKL undersökningen ”Information till alla”. Precis som föregående år utförs undersökningen i form av självskattning med 250 av de vanligaste medborgarfrågorna.

De kommuner med högst andel svar på de 250 frågorna:

  • Hammarö 98 %
  • Ljusdal, Forshaga 97 %
  • Sandviken, Gullspång, Mariestad, Helsingborg 96 %

Roligt att återigen få bekräftelse på att Sandvikens Kommuns webbplats har svar på många av de frågor som är viktiga för våra kommuninvånare. Sedan förra årets undersökning har vi infört flera nya e-tjänster. Undersökningar av denna typ är ett viktigt hjälpmedel för oss i vårt arbete att vidareutveckla webbplatsen så att den ännu bättre stödjer våra kommunmedborgares behov, säger Mikael Nordgren, webbredaktör.

Läs hela undersökningen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2017-11-21 12.04
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Händer som skriver på en dator