Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Stort intresse för Sandvikens kommuns sommarjobb

Inför sommarens säsongsanställningar har bland annat Sandvikenhus AB rekryterat 64 personer, som enligt dem är ett rekord. De har även gjort en särskild satsning på utrikesfödda och i år är hälften av de rekryterade utrikesfödda. Totalt har Sandvikens kommun kunnat erbjuda omkring 300 sommarjobb i år.

Som ett steg i att bekanta sig med sin arbetsmiljö höll Sandvikenhus AB en utbildningsdag för samtliga säsongs- och sommaranställda.

Vi vill ge våra säsongsanställda bästa möjliga förutsättningar så vi höll i en utbildningsdag i bland annat gräsklippning med maskin, ett uppskattat inslag för alla, säger ansvariga vid Sandvikenhus AB.

Fler jobb att söka

Omsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun erbjuder i år kring 200 sommarjobb och flera av dem går fortfarande att sökalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Även individ- och familjeomsorgsförvaltningen och turismenheten har i år erbjudit sommarjobb.

”Vi kan se ett fortsatt stort intresse för våra sommarjobb och det känns kul att vi i år kan erbjuda cirka 300 stycken totalt sett i kommunen. Det är ett bra tillfälle att prova på våra viktiga välfärdsjobb och en bra möjlighet för den som studerar att prova på det jobb man studerar till. Vår ambition är att i första hand erbjuda sommarjobben till potentiella framtida medarbetare”, säger Sofia Jonsson, HR-strateg på Sandvikens kommun.

Läs mer!

Sommarvikariat i Sandvikens kommun

Våra lediga jobb

Sidan uppdaterad: 2019-05-16 17.01
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Säsongsanställda på sandvikenhus står samlade runt en gräsklippare och tittar ner i motorn.

Foto: Sandvikenhus AB