Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Storviksbadet öppnar den 22 juni

Storviksbadet kommer att öppna den 22 juni och har öppet till den 19 augusti 2020.

Storviksbadet har bland annat en 25 metersbassäng, hoppbassäng och stora gräsytor. I år kommer omklädningsrummen att vara stängda för att minska risken för trängsel och undvika att besökare inte håller avstånd till varandra.

Se mer information om öppettider och entrépriser

Flera badplatser i Sandvikens kommun

Vad händer med Storviksbadet i framtiden

Storviksbadet är i stort behov av att byta vattenreningsanläggningen, en investering som beräknas kosta ca 25 miljoner kronor. Kommunfullmäktige i Sandviken har tidigare i år beslutat minska utrymmet för investeringar, samt att frysa de ekonomiska ramarna till nämnderna för att nå en ekonomi i balans.

Kultur- och fritidsnämnden beslutade den 16 juni att frågan om Storviksbadets framtid ska hanteras inom det ordinarie budgetarbetet för 2021-2023 samt att hyresavtalet för badet ska sägas upp. Beslut om budgeten kommer att tas i Kultur- och fritidsnämnden i september.

Storviksbadets framtid är en stor och viktig fråga som berör många, därför är det bra att vi med det här beslutet får mer tid att diskutera frågan," säger Conny Grönberg, kultur- och fritidsnämndens ordförande.

Sidan publicerad: 2020-06-17 14.14
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Storviksbadet