Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Välkommen in i de nya idrottshallarna redan nu!

Kom in på en rundtur i den nya multiarenan på Jernvallen och allaktivitetshallen i Storvik, via en film som visar 3D-simuleringar av byggnaderna som ska stå färdiga 2024.

Storsatsningen på totalt sex nya idrottshallar blir verklighet genom investeringar från Sandvikens kommun och stöd från Göranssonska stiftelserna. De nya anläggningarna ger ökade möjligheter för idrott, skolidrott och evenemang.

Vi växer som kultur och fritidskommun och filmen visar vad satsningarna rent fysiskt kommer innebära för våra invånare och föreningar, säger Kenneth Johansson, kultur och fritidschef.

Jernvallens idrottsområde blir en ännu bättre samlingsplats för idrott och evenemang, glädje och gemenskap. Den nya multiarenan har en yta lika stor som Göransson Arena och bildar tillsammans med arenan ett evenemangsområde med unika möjligheter.

Storvik är ett viktigt tillväxtområde i Sandvikens kommun. Vi utvecklar kommundelen med en efterlängtad allaktivitetshall som bildas av en ny idrottshall och en ny hall för boule. Detta byggs i anslutning till den befintliga Parkhallen som rustas i sin helhet.

Välkommen in

Ta del av filmen och se tidsplaner för byggnationerna

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Illustrationer av de nya idrottshallarna på Jernvallen och i Storvik.