Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Servicedeklaration - Ansökan om föräldrastöd från barn- och familjeenheten

Ansökan om föräldrastöd

Har du ett problem i familjen som är svårt att hitta en lösning på?  Det kan vara problem i relationerna i din familj eller svårigheter i föräldraskapet. Ibland behöver man någon att prata med, vid vissa tillfällen vill man ha råd och stöd.

Vad kan Du förvänta dig av oss?

Tillsammans med dig samtalar vi kring din livssituation. Vad fungerar bra och vad fungerar mindre bra? Syftet med samtalen är att reda ut hur vi på bästa sätt kan erbjuda dig och din familj stöd. Lösningen på ditt problem kanske finns inom individ och familjeomsorgens verksamhet eller hos någon annan hjälpinstans i samhället. Tillsammans med dig och din familj försöker vi hitta nya lösningar.

Vad förväntar vi oss av dig?

Om Du inte kan komma till inbokade besök vill vi att Du i så god tid som möjligt avbokar besöket. Att Du kontaktar oss; om Du inte längre har behov av kontakt med oss eller av andra skäl vill avsluta den.

Har du frågor kring föräldrastöd hör gärna av dig till Barn och Familjeenheten, när det gäller barn 0 – 12 år, Jan Nilsson på telefon 026-24 13 93 eller jan.nilsson@sandviken.se

Du kan lämna synpunkter på kommunens tjänster och få svar inom 10 dagar. Skicka in din synpunkt via webbformuläret på vår hemsida. www.sandviken.selänk till annan webbplats eller kontakta Medborgarservice 026-24 00 00.

Sidan uppdaterad: 2017-06-02
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se