Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Servicedeklaration - Samarbetssamtal

Ansökan om samarbetssamtal

Familjerätten erbjuder samarbetssamtal till föräldrar som är skilda, har separerat eller aldrig levt tillsammans och som önskar komma överens om frågor som rör barnen.

Det kan handla om föräldrasamarbete, kommunikation, vårdnad, boende eller umgänge. Samarbetssamtal på föräldrars initiativ registreras inte. I samtalen utgår vi från barnens behov och deras rätt till båda sina föräldrar. Samarbetssamtal är frivilliga och kostnadsfria.

Utfästelse

Vår ambition är att erbjuda tid för samarbetssamtal inom fyra veckor med undantag för sommarens semesterperiod. Samarbetssamtalen inleds med enskilda samtal.

När ni gemensamt kommit fram till en lösning kan samtalsledaren om ni så önskar hjälpa till att skriva ett avtal eller en överenskommelse.

Ditt ansvar

Du ser till barnets bästa och är villig att bidra till en lösning. Om Du ej har möjlighet att komma på ett inbokat besök vill vi att Du hör av dig och avbokar tiden.

Du har möjlighet att via hemsidan lämna en intresseanmälan om samarbetssamtal.

Vid frågor

Har du frågor kring samarbetssamtal ring oss på telefon 026-24 13 40, Familjerätten.

Vi vill veta vad du tycker

Du kan lämna synpunkter på kommunens tjänster och få svar inom 10 dagar. Skicka in din synpunkt via webbformuläret på vår hemsida eller Medborgarservice 026-24 00 00.

Sidan uppdaterad: 2017-06-02
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se