Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Plussa Centrum

Vi bygger om Sandvikens centrum för fler mötesplatser, liv och rörelse. Arbetet påbörjades under 2014 och pågår till oktober 2017.

Läs mer om Plussa centrum-projektet.

Aktuell driftinformation som gäller avstängning av el, vatten eller värme hittar du på sandvikenenergi.selänk till annan webbplats

Tyck till om trafiken i centrum

Nu ser vi över trafikreglerna i centrum för att göra det attraktivt och tryggt för alla. Hur tycker du att fordonstrafiken borde vara reglerad i centrum?

Berätta om dina önskemål gällande fordonstrafik i centrum

Metallkulan lekområdet Hyttgatan 20

Metallkulan på lekområdet vid Hyttgatan 20 kan bli väldigt het vid solsken. Kulan har en märkning för att påvisa detta för lekande barn och föräldrar.

På gång med rusten vecka 33, 14 - 20 augusti

Just nu är det byggarbetsplats på västra Köpmangatan, vilket innebär området från Specsavors och neråt mot Plangatan. Denna vecka kommer ytterligare två träd att planteras. Plattläggningen fortsätter och även arbetet med ledstråket för synskadade. Under veckan kommer också oljning av bänkar att utföras om vädret tillåter. Vi lägger även slingor för markvärme från Systemet och ner mot Plangatan.

På Norra Hyttgatan fortsätter arbetet med att lägga om de befintliga plattorna för att anpassa dem höjdmässigt mot de nya plattorna.

Den blå markeringen på kartan visar området där det är byggarbetsplats.

Kartan visar att arbete pågår på Västra Köpmangatan mellan Krysset och Plangatan, samt utanför skobutiken Crispin på Hyttgatan.

Fler idéer

Har du fler idéer och tankar kring utvecklingen av Sandvikens centrum är du välkommen att skicka in dem till oss!

Plussa centrum med dina idéer

Sidan uppdaterad: 2017-08-14
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se