Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Information om webbplatsen

Sandviken.se är en av Sandvikens kommuns kanaler för att informera dig som boende, inflyttande, företagare, nyttjare av våra tjänster eller besökare.

Webbplatsen innehåller också funktioner för att förenkla för kommuninvånare att kontakta kommunen, lämna synpunkter på verksamheten och möjligheter att utföra ärenden via e-tjänster.

Informationskontoret har huvudansvaret för webbplatsen på uppdrag av Kommunstyrelsen. Saknar du något, eller har du synpunkter på någon del av innehållet, strukturen eller funktionerna, hör av dig till webbredaktionen. E-post: webbredaktionen@sandviken.se

Tips om information och evenemang

Har du tips på information för våra kommuninvånare är du välkommen att kontakta oss på webbredaktionen@sandviken.se. Evenemangstips kan du skicka in till vår evenemangskalender. Skicka in evenemangstips 

Upphovsrätt

All text på www.sandviken.se är fri att använda och sprida vidare förutsatt att du anger källa.
Bilder och filmer som finns via vår webbplats är däremot upphovsrättsskyddat material som ägs av Sandvikens kommun. Vill du använda någon av våra bilder eller filmer måste du kontakta webbredaktionen för mer information.
E-post: webbredaktionen@sandviken.se

Kakor/Cookies

Information om cookies

Behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter

Sidan uppdaterad: 2016-12-19
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se