Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

För dig som studerar eller har studerat på CVL

Jag vill avbryta en kurs

Om du funderar på att avbryta en kurs bör du först tala med en studievägledare. De kan ge vägledning och kanske hjälpa dig att hitta alternativa lösningar. Du som avbryter en eller flera kurser ska meddela det till din lärare och expeditionen där du fyller i en särskild blankett och anger orsak till avbrott. Har du studiestöd så påverkas studiepoängen vid avbrott och därför ska du även meddela CSN (Centrala Studiestödsnämnden).

Betygsbeställning

Betyget skickas hem till dig efter 1-2 veckor. Tänk på att det kan ta lite längre tid om du begär ut betyg i juni eller december eftersom många vill ha sina betyg då.

Om du läser flera kurser eller en yrkesutbildning är det bra om du väntar med att beställa betygen tills alla kurser är avklarade och betygssatta.

Betyg från annan kommun eller gymnasieskola

Om du behöver betyg från en annan kommun eller betyg från gymnasieskolan beställer du dem genom den skola där studierna genomförts

Beställ studieintyg

Du kan beställa studieintyg för till exempel Göranssonska stiftelsen, barnomsorg eller arbetsgivare. Intyget skickas hem till dig.

Studiekammaren

Studiekammaren erbjuder anpassad verksamhet till dig som behöver hjälp med studiestruktur och goda rutiner. Du läser dina kurser hos ordinarie lärare, men kommer till studiekammaren innan, mellan och efter lektionerna för att arbeta vidare med arbetsuppgifter och läxor.

Itslearning

Itslearning är en öppen plattform för nätbaserat lärande och samarbete, utvecklat specifikt för utbildningssektorn och används i studier vid CVL.

Efter genomförd introduktion hos oss tilldelas du användarnamn och lösenord för att logga in.

Sidan uppdaterad: 2020-09-08
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Vi finns på sociala medier

Facebook
Twitter
Facebook