Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Studieresurser

Här hittar du information om våra studieresurser.

Specialpedagogiskt stöd

Specialpedagogiskt centrum (SPC) erbjuder personligt stöd till dig som har läs- och skrivsvårigheter, koncentrationssvårigheter, ADHD, ADD, autism, matematiksvårigheter/dyskalkyli eller andra funktionsnedsättningar. På SPC kan du få hjälp med att strukturera dina studier bland annat genom att utveckla din studieteknik. Du kan även få hjälp med anpassning vid prov och examinationer samt med alternativa verktyg. SPC utformar tillsammans med dig personliga lösningar som gör att du lyckas i dina studier.

Studiekammaren

Studiekammaren erbjuder anpassad verksamhet till dig som behöver hjälp med studiestruktur och goda rutiner. Du läser dina kurser hos ordinarie lärare, men kommer till studiekammaren innan, mellan och efter lektionerna för att arbeta vidare med arbetsuppgifter och läxor.

Fronter

Fronter är en öppen plattform för nätbaserat lärande och samarbete, utvecklat specifikt för utbildningssektorn och används i studier vid CVL.

Efter genomförd introduktion hos oss tilldelas du användarnamn och lösenord för att logga in på vår anpassade Fronter-miljö.

Om du har problem med att logga in kan du se vår instruktionsfilmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om inloggningen fortfarande inte fungerar kan du själv besöka Fronters internationella supportsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För ytterligare support kontakta din lärare.

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2018-03-01
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Vi finns på sociala medier

Facebook
Twitter
Facebook