Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kooperativet Trollstugan

Välkommen till föräldrakooperativet Trollstugans förskola

Trollstugans förskola ligger centralt i Sandviken på Gamla Bruket. Här finns chansen till utmärkt barnomsorg, där du också är en viktig del av verksamheten. Det centrala läget innebär också att vi har nära till natur och till Sandvikens kulturutbud.

Medarbetare och barn

På förskolan jobbar just nu 6 personer varav 5 i barngrupp och 1 i kombinationstjänst kök/städ. Förskolan tar emot barn mellan 1 och 5 år. Viss tid delas barnen upp i åldersanpassade grupper.

Trollstugans förskola är ett föräldrakooperativ vilket innebär att föräldrarna tar större del i verksamheten än på kommunala förskolor. Detta ger oss föräldrar en unik möjlighet att vara en viktig del av våra barns vardag, även på förskolan. Givetvis är det personalen som styr över den pedagogiska verksamheten i stort och följer läroplanen liksom alla andra förskolor, men eftersom vi i vår verksamhet bygger på föräldrarnas delaktighet så är du varmt välkommen att delta i verksamheten och komma med synpunkter på det som händer hos oss.

Om du är intresserad av att se mer av Trollstugan, är du välkommen att ringa oss och avtala tid för ett besök.

För att anmäla ditt intresse till oss kontaktas först kommunen och dess barnomsorgskö. Du måste tala om att du vill till Trollstugan i din ansökan. Du anmäler också till oss att du vill stå i kö för att komma till Trollstugan.

Kontaktinformation

Föräldrakooperativet Trollstugan
Malmgatan 4
811 34 Sandviken

026-27 10 87
E-post: kontakt@trollstugan.org
Webbplats: www.trollstugan.orglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2017-11-23
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se