Öppna förskolor

Öppen förskola är en träffpunkt för social samvaro, lek och gemensamma aktiviteter och vänder sig till barn i förskoleåldern tillsammans med deras vårdnadshavare.

Sandvikens familjecentrals öppna förskola

Aktuellt

På grund av den ökade smittspridningen så stänger vi vår öppna verksamhet inomhus. Från torsdag 13/1 erbjuder vi utelek varje dag, tid och plats för den uppdateras löpande på vårt instagramkonto @sandvikensoppnaforskola. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detta gäller först och främst till 31/1. Våra babymassagegrupper kommer att fortgå som vanligt.

Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer följs och planeringen kan komma att ändras.

Välkommen till familjecentralens öppna förskola, en plats för möten, samtal, lek, sång och skapande.

Obs! Aktuell information om tillfälliga ändringar av öppettider och händelser finns på vårt Instagramkonto som är länkat längst nere på sidan.

Skapande och pyssel

Skapande och pyssel har valts som en delaktivitet på förskolan. Att pyssla och skapa kan ge fokus, koncentration fingerfärdighet, valmöjligheter, fantasi, kreativitet och glädje, listan kan göras lång.

Vill man inte pyssla då kan man tex. leka och eller titta/ läsa i böcker. Förskolan är utformad för att stimulera barnens lust till lek. Möjligheter till lek finns det vid varje öppet tillfälle.

Leken är för barnen som vad saven är för våra träd.

Sångsamling 

Vi vill skapa gemenskap och glädje genom att sjunga, leka och ramsa tillsammans. Vi vill föra traditionen av barnsånger och ramsor vidare till barnen. Sångsamling startar kl.10.30 på fredagar och alla är välkomna!

Kontaktinformation

Anette Holmberg, förskollärare
Carina Eriksson, barnskötare
Helene Kingdahl, förskollärare
Telefon: 026-24 21 77

Biträdande rektor: Maria Hallebrand
026-24 57 70
maria.hallebrand@edu.sandviken.se

Besöksadress

Sandvikens Familjecentral, Sandvikens sjukhus plan 04 hus 13
Lasarettsleden 4, Sandviken