Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Mer om skolan

Skriva sig till läsning

Vi arbetar med projektet skriva sig till läsning i årskurs 1 och 2. Det innebär att allt vi skriver, skriver vi på datorn. Som personal är jag förvånad över hur lätt eleverna lärde sig läsa. Läs mer om projektet.

Kontaktperson:Margareta Bergström

Mer om att skriva sig till läsning

Förskoleklass

I förskoleklass på vår skola använder vi oss av Bornholmsmodellen som stöd i språkutvecklingen. Vi arbetar också tidigt med grunderna i matematik. Men som bas ligger fortfarande leken.

Uteskola i år 1-3

En förmiddag i veckan har år 1-3 uteskola tillsammans där samtliga ämnen ligger till grund för verksamheten. Vi har bland annat gjort snöskulpturer, problemlösningar i matematik med naturen som verktyg. Vill ni veta mer om hur det går till kontakta oss.

Undervisningen i år 4-6

I år 4-6 jobbar vi efter lärarnas behörigheter och det betyder att exempelvis matte/no lärare undervisar i fler klasser än den man har ansvar för. Det är enligt föreskrifterna i Lgr11.

NO-undervisning

I No-undervisningen använder vi NTA-lådor som kompliment till den ordinarie undervisningen. Eleverna får på ett mycket bra sätt en insikt och förståelse för olika områden inom naturvetenskapen. NTA-lådorna ger möjlighet till både individuellt och grupparbete.

NTA står för natur och teknik för alla. Läs mer NTA´s hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kulturskolan

Vi samarbetar med Kulturskolan och deltar i olika projekt som de driver. Bland annat har de Speldosan hos oss varje vecka. Vi får komma in till Kulturcentrum på Kulturtisdagar för åk 4+5 samt prova-på-dagar för åk 2+3.

Sidan uppdaterad: 2018-02-28
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se