Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Bilder från Vallhovskolan

Bilder från några av alla de traditioner som finns på skolan.

Skoljoggen

Skoljoggen har Vallhovskolans elever deltagit i sedan skolstarten 1995. Många slantar har samlats in till förmån för b la Barncancerfonden.

Lucia

Lucia firar vi genom att samlas i gymnastiksalen för att titta på skolans luciatåg. Tåget består av alla elever i årskurs 4-6 som vill vara med.

Fixardagen

Fixardagen är en dag då skolans elever, föräldrar och personal hjälps åt att göra skolgården fin. I samarbete med kommunen får vi det material vi behöver och sedan fixar och donar vi så att skolan bli vårfin.

6:a middag

6:a middagen är en tradition som innebär att sexorna på skolan äter sin lunch tillsammans med sina lärare, rektor och någon annan inbjuden gäst. Femmorna på skolan dukar, serverar och gör efterrätt och sallad. Middagen äger rum skolavslutningsveckan och på förmidagen samma dag spelas en fotbollsmatch mellan sexorna och personalen.

Skolavslutning

Skolavslutningen har vi i Sandvikens kyrka. En fin tradition som innehåller mycket fin musik och tal av rektor. Här får vi nytta av vårat fina samarbete med kommunens kulturskola.

Sidan uppdaterad: 2016-11-22
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se