Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Servicedeklaration Digital individuell utvecklingsplan (IUP) med skriftliga omdömen

Utvecklingssamtalet - ett jämbördigt trepartssamtal

Bakgrund

Minst en gång varje termin ska läraren, eleven och elevens vårdnadshavare ha ett utvecklingssamtal om hur elevens kunskapsutveckling och sociala utveckling bäst kan stödjas. En förutsättning för ett bra samtal är att alla parter har kunskap om elevens utveckling i förhållande till läroplanen samt tillgång till tidigare överenskommelser och därför är den individuella utvecklingsplanen med skriftliga omdömen digital i kommunens grund- och särskola.

Vi lovar

Inom en månad efter att ditt barn har börjat i grundskolan får du tillgång till den e-tjänst där ditt barns digitala individuella utvecklingsplan (IUP) med skriftliga omdömen kommer att finnas. Inför utvecklingssamtal kommer information att läggas in i planen.

Ditt ansvar

Se till att du har en e-legitimation så att du kan använda e-tjänsten och ta del av ditt barns dokumentation samt skriva in dina kommentarer.

Vid frågor

Har du problem att logga in se vår sida med länkar till hjälp för inloggning och e-tjänsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är frågorna av innehållslig karaktär kontakta berörd lärare eller rektor via Medborgarservice 026-24 00 00.

Vi vill veta vad du tycker

Du kan lämna synpunkter/klagomål på förvaltningens tjänster och få svar inom 7 arbetsdagar. Använd webbformuläret för synpunkter eller ta kontakt via Medborgarservice 026-24 00 00.

Sidan uppdaterad: 2017-06-02
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se