Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Centrum för Vuxnas Lärande

Vi arbetar med utbildning och kompetensförsörjning till kommunens invånare. Vi finns till för dig som behöver komplettera din utbildning på grundskole- och gymnasienivå eller vill studera på eftergymnasial nivå. Kommunal vuxenutbildning är i huvudsak kursutformad vilket innebär att du som kursdeltagare har möjlighet att påverka din utbildning utifrån dina behov och intressen.

Aktuellt

 • Vill du börja studera hos oss 9 september?


  Webbansökan är öppen och du är välkommen att ansöka om plats i våra grundläggande och gymnasiala kurser. Ansökningsperiod 5 augusti-19 augusti.Här ansöker du!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterOm du inte kan delta på uppstarten 9 september, eller beslutat dig för att inte läsa kursen måste du kontakta oss.Meddela eventuell frånvaro INNAN den obligatoriska uppstarten. Om du inte har ett giltigt frånvaroskäl eller om du inte hör av dig så avskrivs du från kursen.vux@edu.sandviken.se
 • Vill du studera på vår kockutbildning?


  26/8 startar vår kockutbildning. Det finns platser kvar!Här ansöker du!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterVälkommen med din ansökan!

 • Vill du studera Lokal livsmedelsproduktion och traditionellt mathantverk?


  19/8 startar vår utbildning i Lokal livsmedelsproduktion och traditionellt mathantverk. Vi har platser kvar!Här ansöker du!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterVälkommen med din ansökan!
 • Tekniskt basår i samverkan är öppen för sen anmälan


  Här kan du göra din anmälan!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Vill du se ditt antagningsbesked?


  Du kan via webben se ditt antagningsbesked. Logga in på ditt användarkonto i webbanmälan. Under Ansökan finns mer information.

Sidan uppdaterad: 2019-06-25
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se