Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Invigning av nya Parkhallen i Storvik

Den nya delen av Parkhallen i Storvik är färdigbyggd och kan börja användas. Det firas den 26 augusti med en pampig parad av idrottsungdomar med Bessemer-blåsarna i spetsen.

Lördagen den 26 augusti klockan 13.00 bjuder Sandvikens kommun in media och allmänhet att komma och se den nybyggda idrottshallen i Storvik. En del av kommunens största satsning på idrott, kultur och hälsa någonsin, i samarbete med Göranssonska stiftelserna.

Invigningsfesten börjar klockan 13 och invigningsceremonin inne i hallen äger rum klockan 13.30. Efter blåsmusikparaden blir det samtal ”på scen” kring hallens betydelse, med berörda klubbar och ansvariga.
Invigningen avslutas med en rad korta, spännande uppvisningsmatcher med juniorspelare på de nya idrottsytorna.

Under arrangemanget ges också tillfälle att prova på att spela boule eller testa speed-shooting med innebandyklubba. Sandvikens kommun bjuder på fika, Storviks IF har kioskförsäljning och grillar hamburgare.

Fritidsbanken och Ung Fritid ordnar skojiga aktiviteter medan PRO Storvik arrangerar en egen bouleturnering redan från kl. 10.00. Storviks IF spelar uppvisningsmatcher från kl.15.00. Varmt välkomna till Parkhallen i Storvik!

När: Lördag 26 augusti kl. 13.00-16.00.
OBS! Invigningsceremonin äger rum inomhus kl. 13.30.
Var: Parkhallen, Magasinsgatan 32, Storvik


Exteriör nya delen av Parkhallen i Storvik

Exteriör nya delen av Parkhallen i Storvik