Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Sandbacka Science Park får ny utvecklingschef

Nu är det klart att Magnus Ernström blir ny utvecklingschef för Sandbacka Science Park.

Magnus kommer närmast från rollen som utvecklingschef på Hälsingerådet och har en bakgrund som egenföretagare. Med tidigare erfarenheter inom privat- och offentlig sektor har han drivit samverkans- och utvecklingsprojekt tillsammans med både näringsliv och akademi. Han kommer fortsätta utveckla och driva den redan nu så framgångsrika verksamheten inom innovation och utveckling.

Det känns jättebra att få välkomna Magnus till Sandbacka Science Park och Sandvikens kommun. Han är en engagerad och modig ledare som kommer att ta verksamheten vidare på sin spännande utvecklingsresa. Vi ser fram emot att fortsätta stärka näringslivet tillsammans med Sandbacka Science Park och Magnus i spetsen, säger Jan Fagerström, näringslivschef Sandvikens kommun.

Sandbacka Science Park är en av cirka 30 science parks i landet och den enda i Gävleborg. Verksamheten finansieras bland annat av Sandvikens kommun, Region Gävleborg, Vinnova och Tillväxtverket. Magnus Ernström tillträder sin nya roll den 21 augusti i år.

Jag är oerhört glad att komma hem till innovationsvärlden och till Sandbacka Science Park, som jag haft mycket samarbete med genom åren. För mig representerar Sandbacka Science Park glädje, kreativitet, kompetens och uthållighet. Jag är stolt över att få bli en del av den spännande framtid vi kommer att skapa tillsammans, säger Magnus Ernström.

Sandbacka Science Park har sin organisatoriska hemvist på Näringslivskontoret i Sandvikens kommun och denna rekrytering har en central del i kommunens tillväxtsatsning.

Mer om Sandbacka Science Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information:

Jan Fagerström
Näringslivschef Sandvikens Kommun
Mejl: jan.fagerstrom@sandviken.se
Telefon: 070-9790479


Magnus Ernström