Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Ambassadör Ung Fritid

Som ambassadör för Ung Fritid Sandviken har du en mer aktiv roll i vår verksamhet. Du är inte bara en deltagare utan är med och deltar på möten, planerar verksamheten och våra aktiviteter.

Det finns flera olika ambassadörsgrupper för att du ska hitta någon som passar och intresserar just dig!

Tjejkraftambassadör

Identifierar du dig som tjej och går i åk 7-17 år? Vill du vara med och skapa aktiviteter och en roligare fritid för tjejer i Sandviken? Då borde du bli Tjejkraftsambassadör!

Vad gör en Tjejkraftsambassadör?

Som Tjejkraftsambassadör är du med och påverkar vilka aktiviteter som tjejerna i Sandviken kommer att skapa! Du ingår i projektgruppen för Tjejkraft och är med och planerar och genomför olika event, du hjälper oss att sprida information genom att prata med dina vänner och klasskamrater om evenemang inom Tjejkraft som du tycker verkar spännande. Du sätter upp affischer om olika evenemang på din skola och informerar om dem på sociala medier. Du deltar även i en fokusgrupp och får möjlighet att påverka vad som händer i Sandviken, till exempel vilka föreläsare och aktiviteter samt andra evene­mang som kommer att hända i Sandvikens kommun för Tjejkrafts ungdomar.

Låter det intressant?

Gör din anmälan redan nu och beskriv lite kort varför just DU vill bli Tjejkraftsambassadör!

Kontakt

Malak Moustafa, Ungdomscoach
Tel: 070-937 43 44
E-post: malak.moustafa@sandviken.se

HBTQI+ ambassadör

Vi söker dig som vill engagera dig i HBTQI+ frågor för unga personer inom Sandviken kommun. Du ska gå i årskurs 7 - 17 år.

Vad gör en HBTQI+ ambassadör?

Som ambassadör har du en mer aktiv roll inom gruppen Ung HBTQI+ och är med på möten och påverkar innehåll och upplägg. Du är även med och planerar aktiviteter och finns på plats som en bra förebild.

Intresserad av att veta mer?

Kontakt

Mohammad Batti - Björksätra & HBTQI+
Tel : 070-089 42 59
mohammad.batti@sandviken.se

Mötesplatsambassadör

Vill du vara med och ta hand om och driva en cafeteria tillsammans med andra ungdomar? Bli ambassadör för Ung Fritid i Björksätra.

Vad gör en Mötesplatsambassadör?

Som Mötesplatsambassadör för Ung Fritid i Björksätra är du med och påverkar och driver en cafeteria tillsammans med oss på vår mötesplats i Björksätra. Du planerar vad som ska säljas, prissättningen och försäljningen i cafeterian under öppettiderna (måndagar, torsdagar och fredagar). För förtjänsten under läsåret gör vi sedan en aktivitet för de som varit delaktiga i cafeterian under året. Låter det intressant? Hör av dig!

Kontakt

Mohammad Batti - Björksätra
070-089 42 59
mohammad.batti@sandviken.se