Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kulturcentrum

Kulturcentrum Sandviken är ett levande kulturhus för alla som vill uppleva och skapa kultur. Vi finns i centrala Sandviken och har öppet varje dag.

Evenemang i Kulturcentrum

Boka lokaler och scener

Sandvikens Kulturcentrums Facebooksida
Sandvikens Kulturcentrums Twitter
Sandvikens Kulturcentrums YouTubekanal
Sandvikens Kulturcentrums Instagram

Folkbiblioteket

Folkbiblioteket är öppet 365 dagar om året och gör det möjligt för alla som bor, studerar eller arbetar i Sandvikens kommun att växa och utvecklas. Som människor och samhällsmedborgare.

Kulturskolan

På Kulturskolan får barn och unga kombinera kreativitet och fantasi med sång, musik, rytm, bild, skrivande, teater och show. Här ges möjlighet att förverkliga drömmar och livsprojekt!

Konsthallen

Konsthallen är en mötesplats för alla konstintresserade och ett rum för visuell konst. Här får du som besökare möjlighet att möta och samtala om samtidskonsten!

Litteraturhuset Trampolin

Sveriges första litteraturhus för barn och unga! Litteraturhuset Trampolin erbjuder en inspirerande lärmiljö för att stärka barn och ungas läs- och språkutveckling genom olika estetiska uttrycksformer, med fokus på berättande.

Service och information

Här hittar du information om Kulturcentrum inför ditt besök, till exempel karta, vägbeskrivning, receptionens öppettider, kontaktuppgifter till vår kulturenhet samt pressmaterial.

Folkets huslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Folkets hus erbjuder ett brett nöjesutbud och konferensverksamhet i Kulturcentrum. Restaurang Bolaget är en omtyckt lunchrestaurang som också kan erbjuda catering och festmiddagar.