Parkbadet öppnar Bad och Gym 2 augusti

Bad och gym öppnar så smått den 2 augusti med begränsade öppettider.
Gruppträningen börjar igen den 6 september och då gäller ordinarie öppettider för hela Parkbadet.

ÖPPETTIDER 2/8 - 3/9

Måndag – onsdag – fredag 06.30-12.30 OBS! Äventyret öppnar 07.30!

Tisdag och torsdag 13.00-19.00

 

Samtliga kort återaktiveras automatiskt 6 september, men de kunder som har befintliga bad- och gymkort hos oss får tillfälliga biljetter vid besök under augusti.

Bad- och gymentré till halva priset under augusti.

Gruppträningen fortfarande stängd.

De bad- och träningskort som varit pausade kommer att återaktiveras från den 6 september. Detta gör vi utan att du som kortinnehavare behöver tänka på det eller infinna dig fysiskt.

Hyresgäster i huset; Aktiv Rehab, Dina Fötter och Kickis Massage fortsätter med sina verksamheter och har själva dialog med sina patienter/kunder för bokning samt in- och utpassage.

Aktuellt

Öppettider

Konferens

Gym

Gymmet erbjuder stakmaskin, stepmaskin, löpband, cyklar, crosstrainer, rodd, fria vikter samt en maskinpark. Det finns även en större yta för redskap/kroppsviktsträning och stretch.

Gruppträning

Vi vill att du i din vardag ska hitta en bra balans mellan aktivitet och återhämtning och rekommenderar en varierad träning.

Simhall och äventyrsbad

Lek i äventyrsbadet, motionssimma i 25-meters­bassängen eller njut i någon av våra bubbelpooler. Prova att hoppa från trampoliner och hopptorn eller klättra på klätterväggen.

Relax

Här får du möjlighet till avslappning och återhämtning i en varm och rogivande miljö som erbjuder bl.a. torrbastu, ångbastu, sittgrupper & vilstolar, bubbelpool m.m.

Parkbadet, Barrsätragatan 38, 811 80 Sandviken
Tel: 026-24 15 60, E‑post: parkbadet@sandviken.se