Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Parkbadet

Öppet som vanligt!

Varmt välkomna!

Aktuellt

 • Viktig information - höstlovet


  Under vecka 44, 24/10 – 1/11, gäller följande:Grupptränings- och gymkunderOm du har för avsikt att gå på något av våra gruppträningspass (ej vattenpass) ser vi gärna att du, som har möjlighet, kommer ombytt och klar och därigenom undviker att nyttja våra omklädningsrum.
  Detta gäller även dig som bara vill besöka gymmet.
  Ta med endast inneskor.
  Väskor och ytterkläder (som normalt ska förvaras i omklädningsrummets skåp) får under denna lovvecka tillfälligt tas med till respektive träningslokal.Är du deltagare på yoga-, spinning- eller pass i Lilla salen får du som kommer ombytt och klar använda personalpassagen bakom receptionen. Hänvisningsskylt finns.BadkunderFör badkunder och de som ska gå på vattengympa gäller ordinarie regler. D.v.s.
  man duschar utan badkläder och tvättar sig noga, även håret, innan bad. Välj skåp i omklädningsrummet så att du inte står för nära någon annan.
  Samtliga kunderRedan utanför entrén försöker vi dirigera och hänvisa våra besökare så att in- och utpassering kan ske smidigt och på behörigt avstånd.Vid högt besökstryck kan vi komma att behöva stänga insläppet tillfälligt till dess att situationen lättar.
 • Information om åtgärder med anledning av coronaviruset


  Vid behov kan vi komma att behöva reglera antal kunder inne i anläggningen.
  För att inte äventyra våra besökares och vår personals hälsa kan det stundtals bli nödvändigt att tillfälligt stoppa insläppet. Våra besökare måste ges möjlighet till utrymme och till att kunna hålla avstånd till varandra.
  Det går förstås inte på förhand att säga när detta kan komma att behövas då vi inte styr över när du som besökare väljer att komma till oss.
  Vi hoppas att du som kund har förståelse för detta!Mer information om åtgärder med anledning av Coronaviruset 
 • Träningsvideor för dig som vill träna hemma


  Känner du för att träna hemma? Vi har filmat några pass så att du kan göra det. Här hittar du våra träningsvideor

Öppettider

Konferens

Gym

Gymmet erbjuder stakmaskin, stepmaskin, löpband, cyklar, crosstrainer, rodd, fria vikter samt en maskinpark. Det finns även en större yta för redskap/kroppsviktsträning och stretch.

Gruppträning

Vi vill att du i din vardag ska hitta en bra balans mellan aktivitet och återhämtning och rekommenderar en varierad träning.

Simhall och äventyrsbad

Lek i äventyrsbadet, motionssimma i 25-meters­bassängen eller njut i någon av våra bubbelpooler. Prova att hoppa från trampoliner och hopptorn eller klättra på klätterväggen.

Relax

Här får du möjlighet till avslappning och återhämtning i en varm och rogivande miljö som erbjuder bl.a. torrbastu, ångbastu, sittgrupper & vilstolar, bubbelpool m.m.

Parkbadet, Barrsätragatan 38, 811 80 Sandviken
Tel: 026-24 15 60, E‑post: parkbadet@sandviken.se