Bokning av hallar och planer

Anpassningar med anledning av covid-19

Anpassning av nationella restriktioner och rekommendationer från 15 juli

Sandvikens idrottshallar och planer inkl. omklädningsrum är nu är öppna för föreningar och allmänheten enligt ordinarie öppettider såväl inomhus som utomhus (vissa anläggningar håller dock stängt under sommarsäsongen). Sandvikens kommun följer de nationella restriktioner och rekommendationer som införs den 15 juli 2021. Anpassningar av nationella smittskyddsåtgärder sker successivt och från och med den 15 juli innebär det bland annat att:

Den kvadratmeterbegränsning som styrt hur många personer som samtidigt får vistas på en viss plats tas bort. Verksamheterna måste fortfarande vidta åtgärder för att undvika trängsel och sällskap ska ha möjlighet att hålla avstånd till varandra. Ansvaret för att detta följs ligger både hos verksamheten och den enskilde individen.

Idrottsbokning

Genom idrottsbokningen i Sandvikens kommun kan ni boka kommunala lokaler, hallar och planer. Kontakta även idrottsbokningen om ni planerar träningsläger med övernattning i skollokaler eller hallar.

Lokaler uthyres till föreningar, företag och privatpersoner i slutna sällskap som godkännes av kommunen. Lokaler hyrs inte ut till organisationer eller privatpersoner som uttalat motverkar demokratiska värden.

Uthyrning sker endast till myndig person. Idrottsbokningens telefontider är vardagar mellan kl.8.00-12.00 - 13.00-16.00. Dag före röd dag stänger vi kl.12.00. E-post: idrottsbokning@sandviken.se

Här kan du söka och skicka in bokningsförfrågan direkt i vårt bokningssystem:

Kostnader och regler vid uthyrning

Information om vad det kostar kan du se i sammanställning över taxor för idrottsanläggningar.
Taxor för idrottsanläggningar Pdf, 8.4 kB. (Pdf, 8.4 kB)

Ta också del av våra regler för uthyrning av lokal Pdf, 113.6 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 113.6 kB).

Se alla planer och anläggningar i Sandvikens kommun

Idrottsplatser och inomhushallar

Regler för tillfällig övernattning i lokaler

Om du hyr en lokal som ska användas för tillfällig övernattning i samband med t.ex. en idrottscup ska du även ta del av och följa regler för tillfällig övernattning Pdf, 222.8 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 222.8 kB)