Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00

Bokning av hallar och planer

Anpassningar med anledning av covid-19

Ungdomar födda 2002 eller senare kan använda kommunala lokaler för kultur- och fritidsverksamhet. Detta gäller under förutsättning att andra restriktioner och allmänna råd följs.

För personer födda 2001 eller tidigare är lokaler för kultur, idrott och övrig fritidsverksamhet fortsatt stängda tills annat meddelas.

Beslutet är taget av kultur- och fritidsnämnden utifrån Regeringens nya rekommendation till kommuner och regioner om att fortsatt hålla ”icke nödvändig” kommunal verksamhet stängd.

Undantag gäller för kultur- och fritidsverksamhet för ungdomar födda 2002 eller senare. Regeringens rekommendation och nämndens beslut gäller tills annat meddelas

Samtliga lokaler har angivna begränsningar i hur många som får vara i lokalen samtidigt. Omklädningsrum och liknande utrymmen kommer att vara fortsatt stängda för att undvika trängsel.

För matcher gäller följande

All uthyrning av idrottsytor för enstaka matcher och tävlingar är inte tillåtet för någon åldersgrupp efter 1 mars 2021.

Beslutet gäller tills annat meddelas.

Beslutet syftar till minskat resande för att förhindra smittspridning. Enligt tidigare besked från Folkhälsomyndigheten omfattas inte idrott som bedrivs yrkesmässigt.

Idrottsbokning

Genom idrottsbokningen i Sandvikens kommun kan ni boka kommunala lokaler, hallar och planer. Kontakta även idrottsbokningen om ni planerar träningsläger med övernattning i skollokaler eller hallar.

Lokaler uthyres till föreningar, företag och privatpersoner i slutna sällskap som godkännes av kommunen. Lokaler hyrs inte ut till organisationer eller privatpersoner som uttalat motverkar demokratiska värden.

Uthyrning sker endast till myndig person. Idrottsbokningens telefontider är vardagar mellan kl.8.00-12.00 - 13.00-16.00. Dag före röd dag stänger vi kl.12.00. E-post: idrottsbokning@sandviken.se

Här kan du söka och skicka in bokningsförfrågan direkt i vårt bokningssystem:

Kostnader och regler vid uthyrning

Information om vad det kostar kan du se i sammanställning över taxor för idrottsanläggningar.
Taxor för idrottsanläggningarPDF (pdf, 8.4 kB)

Ta också del av våra regler för uthyrning av lokalPDF (pdf, 113.6 kB).

Se alla planer och anläggningar i Sandvikens kommun

Idrottsplatser och inomhushallar

Regler för tillfällig övernattning i lokaler

Om du hyr en lokal som ska användas för tillfällig övernattning i samband med t.ex. en idrottscup ska du även ta del av och följa regler för tillfällig övernattningPDF (pdf, 222.8 kB)

Sidan uppdaterad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se