Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Elevingång för CVL

Här hittar du elevingången för dig som tidigare varit elev på CVL eller är pågående elev. I elevingången kan du se dina avslutade, pågående och kommande kurser, dina betyg och studieplanering. Har du en aktuell ansökan som ny elev på CVL hittar du information om din ansökan via vår hemsida.

Dina kurser

Du som blivit antagen till en kurs eller utbildning på CVL kan logga in i elevingången för att se vilka kurser du ska läsa, hur många poäng du ska läsa och mellan vilka datum du ska läsa dina kurser (detta kan hjälpa dig att ansöka om rätt studieperiod på CSN).

Dina betyg

När du läst klart en kurs och fått betyg av din lärare syns dina betyg i elevingång.

Om du läser via en av våra externa leverantörer kan det ta upp till två veckor innan betyget syns i elevingången. Observera att betygen du ser i elevingången inte motsvarar officiella betygsdokument.

Om du vill ha ut dina betyg som du läst hos oss beställer du ut betygen på vår hemsida. Då får du ett officiellt betygsdokument hemskickat till dig per post.

Studieplan

Du kan spara och skriva ut din studieplan ur elevingången. I studieplanen syns dina avslutade, pågående och kommande kurser. Här syns också betyg, poäng, och start- samt slutdatum för alla dina kurser.

Om du gjort en studieplanering tillsammans med en studie- och yrkesvägledare på CVL syns också denna planering i elevingången, under rubriken "Motivering".

Kursbesked

Under sidan "Kursbesked" kan du tacka Ja eller Nej till kurser som du blivit antagen till, och om någon av de sökta kurserna inte startar ser du att kurserna blivit inställd. Det är inte alla kurser som man behöver tacka ja eller nej till. Om du inte behöver tacka ja eller nej, så syns inte Kursbesked i menyn.